Over Philpaper

Philpaper is een Software as a Service oplossing waarmee je zonder ingewikkelde implementatie snel online kunt. Philpaper is ontworpen vanuit het oogpunt van gebruikers: overzichtelijk, veilig, makkelijk en stabiel. Het werkt op elk device.

Waarom Philpaper er is

We zagen de behoefte aan een robuust, veilig en vooral makkelijk platform voor het delen van online leeractiviteiten. Zonder gedoe, zonder ingewikkelde implementatie en gericht op de gebruiker.

Veel leersystemen zijn zo uitgebreid, dat het teveel kan zijn. Heb je al die functionaliteit niet nodig, dan is Philpaper er.

 

Ons streven

Wij willen de functionaliteit van Philpaper eenvoudig houden en gericht op de gebruiker.

Doorontwikkeling betekent voor ons steeds verdergaand gebruik van xAPI voor het registreren, volgen, personaliseren en verbeteren van leeractiviteiten in combinatie met de ontwikkeling van nieuwe Activity Providers voor leren.

 

xAPI in de praktijk – een voorbeeld

Stel dat gebruikers een vaardigheidsbewijs moeten halen, zowel theoretisch als in de praktijk. Dat moeten ze zo efficiënt en ook zo veilig mogelijk doen. Je zou vroegtijdig problemen willen signaleren en hulpmiddelen willen bieden. Hier kan xAPI een rol spelen.

Met xAPI kunnen we leerdata uit verschillende bronnen koppelen in het LRS. Denk aan:

  • Score op een kennistest
  • Resultaten uit een oefening met interactieve video’s
  • Gegevens van een apparaat dat bediend wordt
  • Beoordeling van een trainer/coach

De leerdata samen geven een beeld van het grotere geheel. Je kunt daarmee vroegtijdig hick-ups signaleren. Zo kun je gericht en op tijd nieuwe leeractiviteiten aanbieden die aansluiten op het leerprofiel en de voortgang van je gebruikers.  

"Onze leden moeten voldoen aan kwaliteitseisen. Bij het NIVRE gebruiken wij Philpaper voor het delen en toetsen van kennis."

– Stichting Nederlands Instituut Van Register Experts

Philpaper teams

Philpaper bestaat uit gedreven interactiespecialisten, software engineers en ontwikkelaars. We werken vanuit Utrecht en Iasi (Roemenië). 

We hebben een Nederlandse support desk. 

 

Ondersteund door Splintt

Philpaper wordt ondersteund door Splintt online training services. 

Splintt ontwikkelt eLearning oplossingen en online leeractiviteiten op maat, zodat complexe kennis gericht en toegepast wordt overgedragen.

 

 

 

Wil je het gratis uitproberen?

Overig

Algemene voorwaarden

Philpaper wordt ondersteund door Splintt online training services