Super simpel prijsmodel

Na eenmalige inrichting krijg je met een Basis-subscriptie een jaar toegang. Met een pakket User-subscripties geef je deelnemers toegang. Extra Support kan altijd. 

Wil je het gratis uitproberen?

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een subscriptie op Philpaper?

Met een subscriptie krijg je toegang tot het online leerplatform. Hiermee kun je leerprogramma's samenstellen, deelnemers toegang geven aan eLearning activiteiten en gebruik monitoren. Een Basis Subscriptie betaal je jaarlijks. User subscripties koop je in naar behoefte.  

Kunnen jullie ook helpen met het maken van content?

Jazeker. Wij kunnen zorgen voor online leeractiviteiten op maat, geheel of gedeeltelijk. Kijk ook op www.splintt.nl 

Is Philpaper een LMS?

Philpaper heeft  LMS functionaliteiten voor het samenstellen, aanbieden en beheren van online leerprogramma's. Je kunt Philpaper eerder een eLearning distributie systeem noemen dan een LMS.

Wil je meer dan eLearning (bijvoorbeeld inplannen en beheren van klassikale trainingen, coaching en webinars), dan heb je een volledig LMS nodig. 

Omdat Philpaper zo fijn is in het gebruik en overzichtelijk voor deelnemers, wordt het ook vaak naast een traditioneel LMS gebruikt en/of geintegreerd. 

 

Hoe start het gebruik van Philpaper?

Wij richten de basis voor je in en leren je binnen 30 minuten hoe alles werkt. Zodra je content hebt, kunnen deelnemers starten met leren.  

Is single-sign-on integratie mogelijk?

Zeker. Dat leveren wij als standaard optie binnen de basis-subscriptie. Dus geen extra kosten.  

Wat voor content kan ik op Philpaper zetten?

Je kunt op Philpaper xAPI pakketten plaatsen. Bijvoorbeeld micro-learnings, eLearning modules, quizzen en assessments die ontwikkeld zijn met auteurstooling als Articulate Storyline, Rise, Lectora of Captivate. 

Films en animaties (mp4) kunnen los geplaatst worden, net als documenten (Word, PDF, Excel, PowerPoint). 

Heeft Philpaper een eigen auteursomgeving?

Nee. Philpaper focust zich op het goed en gestructureerd distribueren van content. Er zijn uitstekende auteurstools op de markt om eLearning mee te maken. Het voordeel daarvan is dat je content niet 'vast zit' in het leerplatform. 

Welke auteurstools raden jullie aan?

Wij adviseren Articulate 360 met Storyline en Rise, Lectora Publisher en gomo Learning Suite. Voor informatie en licenties verwijzen we graag naar The Courseware Company.

Andere vraag? Bel of mail ons gerust.

Overig

Algemene voorwaarden

Philpaper wordt ondersteund door Splintt online training services